Ny i klubben?

Begynderhold
Bushikan Karate-dô optager løbende nye medlemmer (8 år +), som indsluses på klubbens begynder-/fortsætterhold. Holdet træner mandage (18.00-19.30) og onsdage (17.45-19.00). Hvis du har lyst til at prøve kræfter med karate, er du meget velkommen til at kigge forbi til en prøvetime (første måned gratis). Kontakt os gerne i forvejen, så instruktørerne ved, at du kommer: http://bushikan.dk/kontakt/

I første omgang er det ikke nødvendigt at komme til træning i karatedragt (gi) eller lignende. Du skal bare have noget træningstøj – og lyst til at smide sko og strømper og prøve træningen.

Minikarate for små krigere … og deres familie 
Som noget nyt startede Bushikan i august 2019 et minikaratehold for børn under 8 år – samt deres forældre. Holdet træner fra 9.30-10.30 om lørdagen, og det er selvfølgelig muligt at få en gratis prøvemåned før indmeldelse. Der er ingen nedre aldersgrænse, men små børn skal have deres mor eller far med. Træningen bliver så karatepræget, som det er muligt med små størrelser, der ikke kan koncentrere sig så længe ad gangen. Der vil blive masser af sjove aktiviteter, hvor de små krigere kan råbe, slå på puder, lave kolbøtter og i det hele taget krudte rundt. Vi træner på faste måtter, og holdets primære instruktør bliver sensei Kenneth Holtz, som selv startede til karate som lille dreng og har + 40 års erfaring.

Hold for øvede (brun-/sortbælter)
Har du allerede trænet karate et andet sted og opnået grad af 3. kyu eller derover, kommer du selvfølgelig på vores brun-/sortbæltehold, der træner mandage fra 19.45-21.00. Hvis du er interesseret i stævnedeltagelse, træner konkurrenceholdet (kata) mandage (18.30-19.45) og lørdage (10.30-12.00).

Kamphold
Nyoprettet kamphold for folk, der vil lidt mere med deres kampsport. Det er træning i højt energiniveau, hvor alle kan nå deres maksimale, både på fysik, kondition og teknik. På holdet er der ikke krav til grad eller nogen form for forkundskaber, kun lyst og kunnen til at give sig fuldt ud. 
Alderskrav mindst 13 år.
Træningen består af meget sandsæk, plethansker, pudetræning, og karaten bliver kombineret med andre kampsportsgrene som boksning, kick/thaiboksning og jujutsu 
Træningen foregår i gi eller gi bukser/shorts og t-shirt.
Anbefalet udstyr: kamphandsker, sandsækhandsker og benskinner (sparringshansker for de der vil sparre lidt mere).
Holdet træner onsdage 19.00-20.15. 

Indmeldelse
Hvis du har besluttet dig for at blive medlem af Bushikan, kan du melde dig ind i klubben på denne side

Nuværende træningstider kan ses under Holdplan 2021 – 1. halvår (se nærmere om Bushikans faciliteter her).

Kontingent betales forud halvårligt og er 900 kr. pr. sæson (hhv. 1. og 2. halvår/jan.-juni og aug.-dec.) inkl. oprettelse af UGK-karatelicens. Kontingentet er 450 kr. per halvår for minikarate/familiekarate, som kun træner en gang om ugen.

At træne i Bushikan…
Bushikan betyder ”krigerens hus” og refererer til de mentale kampe, man skal vinde hver eneste dag. Her er karatetræning et godt redskab, hvor man igennem overvindelse af egne grænser – og via indsigt, ydmyghed, respekt for sig selv og andre samt et godt kammeratskab – bliver mentalt bedre rustet, end før man startede.

Hele fundamentet for Bushikan er, at alle skal kunne træne karate og få noget ud af det. For dem, som ønsker at vinde medaljer og deltage i konkurrencer, råder vi over nogle særdeles kompetente og erfarne instruktører, som igennem 30 år har konkurreret på absolut topplan. Vi ved, hvad det vil sige at stå med nerverne uden på tøjet, for vi har selv prøvet det. Og den viden kan vi give videre til nye og kommende medaljehåb. Og for motionisterne, som gerne vil lære lidt selvforsvar, samtidig med at de får en bedre kondition, har klubben flere veluddannede instruktører, som er skolet i anatomi og viden om moderne pædagogiske træningsprincipper, samtidig med at de fokuserer på karatens traditioner og et effektivt selvforsvar.

Bushikan Karate-dô træner på Mosedeskolen i Greve (find vej):

Mosedeskolen
Lilleholm 58
2670 Greve

 

 

Print Friendly, PDF & Email