Åbent hus i Greve Budo Alliance

Lørdag den 28. september var en særlig dag for kampsport i Greve.

Greve Budo Alliance, som er en sammenslutning af Bushikan Karate-dô, Greve Ju-jutsu, Greve Takemusu Aikido og House of Martial Arts (Kyokyushin Karate og Krav Maga), åbnede dørene på Hedelyskolen i et nøje planlagt arrangement med både opvisning i de fem forskellige kampkunstarter og mulighed for besøgende for selv at prøve kræfter med træningen. Der blev budt på gratis mad og drikke samt rig mulighed for at snakke på kryds og tværs og dermed styrke fællesskabet.

Der var desuden fornemt besøg af flere lokalpolitikere.

Forud for arrangementet var gået en masse planlægning og ikke mindst praktisk arbejde med at flytte 300 m2 måtter fra Mosedeskolen til Hedelyskolen. Takket være alle de dedikerede og engagerede kræfter på tværs af kampsportsklubberne i Greve blev arrangementet ikke kun til virkelighed men også til en stor succes. 

Bushikan ser frem til fortsat at styrke samarbejdet og fællesskabet med de andre kampsportsklubber i Greve. Forhåbentlig vil denne slags arrangementer bidrage til at tiltrække medlemmer til klubberne, så endnu flere kan få gavn af alt det, som kampsport har at tilbyde: god fysisk træning i et sundt miljø, selvforsvar, mental disciplin og fællesskab.

Flere billeder her.