Begynderhold

Bushikan Karate-dô har den 14. august 2018 startet et begynderhold, så har du har lyst til at prøve kræfter med karate, er du meget velkommen til at kontakte klubben for at høre nærmere om, hvornår næste begynderhold forventes startet.

Det kræver, at du er mindst 8 år, indmeldt på forhånd og har fået tilsagn om en plads. I første omgang er det ikke nødvendigt at komme til træning i karatedragt (gi) eller lignende. Du skal bare have noget træningstøj – og lyst til at smide sko og strømper og prøve træningen.

Du kan tilmelde dig begynderholdet via denne hjemmeside. Herefter vil du modtage information om optagelse på holdet. 

Nuværende træningstider kan ses under Holdplan 2019 – 1. halvår (se nærmere om Bushikans faciliteter her).

Kontingent betales forud halvårligt og er 900 kr. pr. sæson (hhv. 1. og 2. halvår/jan.-juni og aug.-dec.) inkl. oprettelse af UKDK-karatelicens.

Bushikan betyder ”krigerens hus” og refererer til de mentale kampe, man skal vinde hver eneste dag. Her er karatetræning et godt redskab, hvor man igennem overvindelse af egne grænser – og via indsigt, ydmyghed, respekt for sig selv og andre samt et godt kammeratskab – bliver mentalt bedre rustet, end før man startede.

Hele fundamentet for Bushikan er, at alle skal kunne træne karate og få noget ud af det. For dem, som ønsker at vinde medaljer og deltage i konkurrencer, råder vi over nogle særdeles kompetente og erfarne instruktører, som igennem 30 år har konkurreret på absolut topplan. Vi ved, hvad det vil sige at stå med nerverne uden på tøjet, for vi har selv prøvet det. Og den viden kan vi give videre til nye og kommende medaljehåb. Og for motionisterne, som gerne vil lære lidt selvforsvar, samtidig med at de får en bedre kondition, har klubben flere veluddannede instruktører, som er skolet i anatomi og viden om moderne pædagogiske træningsprincipper, samtidig med at de fokuserer på karatens traditioner og et effektivt selvforsvar.

Bushikan Karate-dô træner i nyrenoverede lokaler på Mosedeskolen i Greve (find vej):

Mosedeskolen
Lilleholm 58
2670 Greve

Print Friendly, PDF & Email