Ny i klubben?

Bushikan Karate-dô optager løbende nye medlemmer (8 år +), som indsluses på klubbens begynder-/fortsætterhold, som træner tirsdage og torsdage fra 18-19.30. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med karate, er du meget velkommen til at kigge forbi til en prøvetime (første måned gratis). Kontakt os gerne i forvejen, så instruktørerne ved, at du kommer: http://bushikan.dk/kontakt/

I første omgang er det ikke nødvendigt at komme til træning i karatedragt (gi) eller  lignende. Du skal bare have noget træningstøj – og lyst til at smide sko og strømper og prøve træningen.

Har du allerede trænet karate et andet sted og opnået grad af 3. kyu eller derover, kommer du selvfølgelig på vores brun-/sortbæltehold, der træner mandage og onsdage fra hhv. 18-19.30 og 19.30-21).

Som noget nyt starter Bushikan fra august 2019 også et minikaratehold for børn under 8 år. Holdet træner fra 9-10 om lørdagen, og det er selvfølgelig muligt at få en gratis prøvetime før indmeldelse. 

Hvis du har besluttet dig for at blive medlem af Bushikan, kan melde dig ind i klubben på denne side

Nuværende træningstider kan ses under Holdplan 2019 – 2. halvår (se nærmere om Bushikans faciliteter her).

Kontingent betales forud halvårligt og er 900 kr. pr. sæson (hhv. 1. og 2. halvår/jan.-juni og aug.-dec.) inkl. oprettelse af UKDK-karatelicens.

Bushikan betyder ”krigerens hus” og refererer til de mentale kampe, man skal vinde hver eneste dag. Her er karatetræning et godt redskab, hvor man igennem overvindelse af egne grænser – og via indsigt, ydmyghed, respekt for sig selv og andre samt et godt kammeratskab – bliver mentalt bedre rustet, end før man startede.

Hele fundamentet for Bushikan er, at alle skal kunne træne karate og få noget ud af det. For dem, som ønsker at vinde medaljer og deltage i konkurrencer, råder vi over nogle særdeles kompetente og erfarne instruktører, som igennem 30 år har konkurreret på absolut topplan. Vi ved, hvad det vil sige at stå med nerverne uden på tøjet, for vi har selv prøvet det. Og den viden kan vi give videre til nye og kommende medaljehåb. Og for motionisterne, som gerne vil lære lidt selvforsvar, samtidig med at de får en bedre kondition, har klubben flere veluddannede instruktører, som er skolet i anatomi og viden om moderne pædagogiske træningsprincipper, samtidig med at de fokuserer på karatens traditioner og et effektivt selvforsvar.

Bushikan Karate-dô træner på Mosedeskolen i Greve (find vej):

Mosedeskolen
Lilleholm 58
2670 Greve

 

Print Friendly, PDF & Email