Medaljer til Bushikan ved VM

WUKF-verdensmesterskaberne 2021 blev afholdt  i Cluj-Napoca, Rumænien, 23-26. september. Bushikan var repræsenteret ved følgende kæmpere: Gitte Schmidt Carlson, Maja Lynderup Jensen, Michael Hansen, Cecillia Jensen, Kresstine Jensen og Sofia Jensen. Sensei Kenneth Holtz var med som coach for teamet. 

Der var omkring 1.400 deltagere, men desværre var der pga. coronarestriktioner ikke mulighed for tilskuere.

På førstedagen gjaldt det masterklasserne. Gitte vandt en flot sølvmedalje i klassen kata for kvinder 51-60 år, mens Maja placerede sig som nr. 4, dvs. lige uden for medaljerækken, i kata for kvinder 36-40 år. Michael blev nummer 5 i klassen kata for herrer 46-50 år.og nåede desuden til kvartfinalen i kumite.

På andendagen var det de unges tur. Cecillia vandt sølv i kata Shotokan, kvinder 15-17 år, mens Sofia efter fire runder inkl. omkata vandt bronze i samme klasse. Kresstine blev nr. 4 i kata Shotokan, juniorkvinder 18-20 år, og blev dermed bedst placerede dansker i kategorien.

De tre søstre vandt desuden sølv i holdkata (junior, 18-20 år).

Kresstine nåede til anden runde i åben klasse for juniorkvinder 18-20 år i en stor gruppe, som blev afviklet på to arealer. Hun røg desværre ud inden finalen.

Stort tillykke!

Flere billeder i gallerier.

Print Friendly, PDF & Email