Resultater fra Sydhavspokalen

Lørdag d. 1. juni deltog Bushikan Karate-dó i Sydhavspokalen, et kata-stævne, hvor puljer er opdelt efter alder samt bæltegrad. Klubben deltog med 8 kæmpere, og for 4 var dette deres første stævne. For alle farvede bælter (kyu-grader) var man sikret 2 kampe lige meget hvad. Reglerne var med flag og man var oppe 2 og 2. Vinderne kæmpede om guld og sølv, mens hvis man tabte en kamp var man med i opsamlingen om bronze.

De 4 debutanter er Frederik, Benjamin, Stephanie og Tino. Indledningsvist skal det lige nævnes at vi frem til stævnet kun har trænet 2 gange af 1,5 timer med relevant stævnetræning. Målet var at prøve at gå ind på gulvet og opleve stemningen som deltager til et stævne. Alle lavede nogle gode kataer med massere af krigerattitude, og Frederik kom hjem med en flot sølvmedalje, stort tillykke. Trænerteamet og klubben er stolte af jer alle.

Casper har ikke været med til stævner de sidste 5+ år og gør et forrygende comeback ved at vinde guld. Han lavede nogle flotte kataer, og man kan ikke se at han har holdt en længere pause. Stort tillykke.

Malene og Gitte var i samme pulje og løb med hhv. guld og sølv. Stort tillykke.

Kenny vandt guld i sin pulje. Stort tillykke.

Enkelte stemningsbilleder herunder – se flere i Gallerier

 

Print Friendly, PDF & Email